FAQ

Herunder finder du svar på nogle af vores kunders ofte stillede spørgsmål.

Som udgangspunkt kan vi arbejde med alle former for objekter, om det er en person, et dyr eller et par sko.

Hvis du er i tvivel om dit billede kan benyttes, kan du finde vores foto guide her

Er du stadig i tvivel om hvorvidt dit billede kan benyttes, er du altid velkommen til at sende os dit billede. Så kommer vi gerne med en vurdering.

Selvfølgelig! Vi printer aldrig din plakat, før du har godkendt din illustration. Vi bestræber os normalt på at sende din illustration til godkendelse inden for bare 24 timer efter, at du har afgivet din ordre. Dette kan dog tage længere i travle perioder.

Når du bestiller din plakat påbegynder vi designprocessen. Alle illustrationer bliver tegnet i hånden og vi bestræber os altid på at sende din illustraion til godkendelse inden for 24 timer.

Efter du har godkendt den færdige illustration printer og sender vi din plakat med DAO, dette tager som regel 2-4 arbejdsdage.

Vi er et engageret team af dygtige grafikere, som tegner hver eneste illustration i hånden på en Ipad. Først tegnes alle omrids og detaljer, hvorefter illustraionen bliver farvelagt.

Er du ikke tilfreds med din illustration, eller har du eventuelle rettelser i forhold til farver, skal du beskrive dine ønsker så præsict som muligt i tekstfeltet under illustrationen, som du har modtaget på mail, og trykke "foreslå rettelser". Herefter vil vi lave de ønskede ændringer og sende dig et nyt udkast på mail. Dette gør vi indtil du er helt tilfreds med din illustration, hvorefter vi påbegynder printet.