Foto guide

Vi ønsker altid at skabe de bedste og flotteste illustrationer til vores kunder, derfor er det vigtigt, at de originale billeder er passende i kvalitet og format. Her under kan du se et par af de vigtigste krav vi stiller til dit billedes kvalitet.

Hvis du er i tvivl om dit ønskede billede opfylder vores krav, er du altid velkommen til at sende det til os og få en vurdering inden du laver din bestilling.

Beskæring

Objekterne på billedet bør altid være ordenligt beskåret. Vær opmærksom på, at så meget af personerne som muligt er synligt på billedet, således at toppen af hovedet eller den ene side ikke er blevet beskåret på billedet.

Er du i tvivl om dit ønskede billede er ordenligt beskåret? Kontakt os og lad os vurdere om det kan benyttes.

Kvalitet

Det er vigtigt at vælge et billede af høj kvalitet for at sikre de bedste resultater. Jo bedre kvaliteten af det originale billede er, jo mere detaljeret kan illustrationen blive. Sørg derfor for, at det valgte billede hverken er uskarpt eller pixeleret.

Belysning

Det ønskede objekt skal være lyst og skille sig tydeligt ud fra baggrunden, så det er muligt at trække en klar linje mellem objekt og baggrund. Jo skapere lyset på billedet er, jo flere detaljer kan vi tilføje til din illustration.